Sweaty Business Podcast header image 1

Sweaty Business Podcast

12
Dec 2017

26. Betty Wassenius - #vadegrejen med boutiquegym?

December 12, 2017

Betty Wassenius är tandläkaren som för några år sedan tog steget in i träningsbranschen och som nu driver det personliga boutique-gymmet, the B-ROOM i Växjö. Betty har på relativt kort tid gjort sig till ett välkänt namn i träningsbranschen, bland annat, genom ett moget synsätt på vad hälsa är, genom att våga tänka nytt och annorlunda än det ”förväntade” och genom att våga satsa ”allt” på sin dröm.

I detta avsnitt pratar vi bland annat om hennes bakgrund och att växa upp som en underdog i många situationer. Vidare berättar hon om resan från tandläkare till gymägare, och om hur det är att driva ett sk ”Boutique-gym” i en mellanstor stad. Fenomenet med nischade studios är ett tydligt storstadsfenomen, men hur får man det att funka utanför storstadsbubblan? Betty berättar även om hennes sätt att paketera och ”sälja” personlig träning. Häng med på ett mycket lärorikt avsnitt med av inspirerande person som vågat tänka nischat och gå emot strömmen.

Betty på Instagram: @bettywassenius

Bloggpost som beskriver fenomenet "Boutique Fitness"

Avsnittet sponsras av VINT, en skräddarsydd, supersmidig och mobilbaserad bokningsplattform för gym och studios av all dess slag. Alla anläggningar som signar upp får sin egenbrandade app som medlemmarna kan ladda ned och bl a boka pass, sköta betalningar och kommunicera med. Erbjudande till våra lyssnare - vint.se/sweaty

Följ Sweaty Business i sociala medier:

Artiklar om/med Sweaty Business: linktr.ee/sweatybusinessmedia

Instagram: @sweatybusinessmedia

Facebook: Sweaty Business