Sweaty Business Podcast header image 1

Sweaty Business Podcast

17
Oct 2017

22. Rasmus Ingerslev - #vadegrejen med serieentreprenören?

October 17, 2017

Han är trots sin relativt unga ålder en erfaren entreprenör inom den globala träningsindustrin. Rasmus Ingerslev (@ringerslev) har ett flertal framgångsrika start-ups och försäljningar bakom sig, inkluderande två av Danmarks största träningskedjor (Fitness DK och Fresh Fitness). Han har blivit utsedd till en av Danmarks topp-VD:s och är sedan flera år medlem i IHRSA:s styrelse (det senaste året som ordförande, som första icke-amerikan). 

Ingerslev är grundare och styrelsemedlem till Wexer Virtual, ett företag som levererar digitala träningstjänster till många av de största träningsföretagen i världen. På senare tid är han en av grundarna till det spännande gymkonceptet REPEAT Fitness samt är med i gruppen som tagit Barry’s Bootcamp till Stockholm.

I detta avsnitt pratar vi om hans bakgrund som elitidrottande karateutövare (flerfaldigt dansk mästare och nordisk mästare), förändringar inom träningsindustrin, hur tech kan hjälpa träningsanläggningar att ta klivet in i framtiden för att fortsatt vara relevanta för kunderna, framgångsfaktorer som hjälpt honom i sin entreprenörsresa och mycket annat. Hääng med!

Följ Sweaty Business i sociala medier:

Artiklar om/med Sweaty Business: linktr.ee/sweatybusinessmedia

Instagram: @sweatybusinessmedia

Facebook: Sweaty Business